Suppress blank line in RB

Discussion forum about all things TD Mobile.
FRBhote
India
Posts: 1231
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

Suppress blank line in RB

Post by FRBhote » 25 Sep 2018, 10:42

Is there a way to suppress blank lines in a TDM report?

User avatar
Peter.Hugk
Germany
Posts: 101
Joined: 06 Mar 2017, 07:48
Location: Germany

Re: Suppress blank line in RB

Post by Peter.Hugk » 25 Sep 2018, 20:47

Do you mean this?
RB_suppress_blank_line.png
Regards,
Peter
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

FRBhote
India
Posts: 1231
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

Re: Suppress blank line in RB

Post by FRBhote » 26 Sep 2018, 04:54

Exactly. But in TD Mobile.

FRBhote
India
Posts: 1231
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

Re: Suppress blank line in RB

Post by FRBhote » 26 Sep 2018, 04:57

Suppress blank line in RB
Posted by gbettenc@opentext.com (Bettencourt, Gary) On 09/25/2018 11:23 AM

We don't have such an option for TDM reports.
________________________________________
[To post a comment, use the normal reply function]
Topic: Suppress blank line in RB

Forum: Gupta TD Mobile

Content Server: My Support

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests