TD-24199 SalGetWindowLoc returns wrong X-axis value on Windows 10

Report bugs and possible workarounds.
Igor Ivanovic
Site Admin
Site Admin
Croatia
Posts: 761
Joined: 05 Mar 2017, 12:37
Location: Zagreb, Croatia

TD-24199 SalGetWindowLoc returns wrong X-axis value on Windows 10

Post by Igor Ivanovic » 06 Oct 2018, 08:34

Following the discussion in this thread: viewtopic.php?f=6&t=46072 I opened a ticket for SalGetWindowLoc bug, and got a following defect number:
TD-24199 SalGetWindowLoc function increments more than 0.063 on all Themes, rather than getting window's current position on the X and Y axes
The issue happens in all TD7.x versions.

The same function works Ok in windows 7, and in previous versions of TD.
Tried on 6.3.2 and 2.1.
Igor Ivanovic
Image

Dave Rabelink
Founder/Site Admin
Founder/Site Admin
Netherlands
Posts: 1088
Joined: 24 Feb 2017, 09:12
Location: Gouda, The Netherlands

Re: TD-24199 SalGetWindowLoc returns wrong X-axis value on Windows 10

Post by Dave Rabelink » 06 Oct 2018, 08:38

Thanks Igor.
I totally missed this one.

It is "funny" to see such trivial functions suddenly fail where you don't expect it.
Regards,
Dave Rabelink

Image
Articles and information on Team Developer Tips & Tricks Wiki
Download samples, documents and resources from TD Sample Vault
Videos on TDWiki YouTube Channel

Igor Ivanovic
Site Admin
Site Admin
Croatia
Posts: 761
Joined: 05 Mar 2017, 12:37
Location: Zagreb, Croatia

Re: TD-24199 SalGetWindowLoc returns wrong X-axis value on Windows 10

Post by Igor Ivanovic » 06 Oct 2018, 08:45

That's the beauty of this forum :D
Igor Ivanovic
Image

Igor Ivanovic
Site Admin
Site Admin
Croatia
Posts: 761
Joined: 05 Mar 2017, 12:37
Location: Zagreb, Croatia

Re: TD-24199 SalGetWindowLoc returns wrong X-axis value on Windows 10

Post by Igor Ivanovic » 09 Oct 2018, 11:55

Igor Ivanovic wrote:
06 Oct 2018, 08:34
The issue happens in all TD7.x versions.
I was wrong.
According to OpenText, the first version that introduced the bug was TD7.0.4.
The resolution is planned for TD versions 7.0.5 and 7.1.1.
Igor Ivanovic
Image

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests