CTD 3.1 not Activate in Vista

forum.gupta.bugreport (2005-2010)
NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

CTD 3.1 not Activate in Vista

Post by NewsgroupServer » 06 May 2009, 00:04

 Posted by:  Jorge Aguilar 

Hi everybody, i have ctd 3.1 install on vista ultimate, install ok, but i
cant activate, the activation key doesn't work in vista

Any idea??

regards
Jorge Aguilar

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

CTD 3.1 not Activate in Vista

Post by NewsgroupServer » 07 May 2009, 08:02

 Posted by:  Ingo Pohl 

Have you installed with admin-rights?
Try to activate as admin.
Try to Install the TD using the default-path

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

CTD 3.1 not Activate in Vista

Post by NewsgroupServer » 12 May 2009, 17:04

 Posted by:  Jorge Aguilar 

Yes i installed like Admin in vista

Return to “gupta.bugreport”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests