Some postings have been lost

forum.marketing.feedback (2000-2005) & forum.gupta.marketing (2005-2010)
NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 20 Sep 2007, 08:49

 Posted by:  Mike Vandine 

Hi all,

Apparently some of the newsgroup files were corrupted and had to be restored
from
Monday night's backup. Anything posted on Tuesday is gone... 8--(

Sorry for any inconvenience this has caused.

Mike

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 20 Sep 2007, 19:07

 Posted by:  ROTFLMAO 

Were you using SB 11?

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 20 Sep 2007, 20:51

 Posted by:  Chris Anderson 

Nope. SQL Server 2005.

-- Chris

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 20 Sep 2007, 21:40

 Posted by:  Tony 

Express Version?

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 20 Sep 2007, 21:56

 Posted by:  Aravind Ram 

Now, why would you use SQL Server? You know that SQLBase is better, right?

:)

NewsgroupServer
Robot
Robot
Posts: 116488
Joined: 24 Feb 2017, 12:00
Location: World wide

Some postings have been lost

Post by NewsgroupServer » 21 Sep 2007, 00:20

 Posted by:  Chris Anderson 

Because, when I inherited the newsgroups from Gupta, it came as a
package deal with IIS news. :-)

Personally, I'd much rather have it on INN, but that's way low on my
list right now.

-- Chris

Return to “gupta.marketing”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests