sporadic error no data in detail block

forum.reportbuilder (2000-2005) & forum.td.reportbuilder (2005-2010)
Thorsten Himme

sporadic error no data in detail block

Post by Thorsten Himme » 22 Aug 2007, 10:10

 Posted by:  Thorsten Himme 

Hi,

I use report builder 2000 from TD 2000 PTF3.

When I print complex reports I get the following sporadic error in the
detail block ( not reproducable).

It seems that the data will be fetched then the data disappeared and
there is one empty row in the detail block.
When I print the same data a second time, perhaps all works fine.
This behavior is not dependent from the data. It happend on different
reports and different data.

Does anybody know this behavior.

Thanks

Jim McNamara

sporadic error no data in detail block

Post by Jim McNamara » 22 Aug 2007, 16:45

 Posted by:  Jim McNamara 

Did you set the table window parameter 'Discardable' to No?

Thorsten Himme

sporadic error no data in detail block

Post by Thorsten Himme » 24 Aug 2007, 07:41

 Posted by:  Thorsten Himme 

I don't use a table window.
I use a sql handle in SAM_ReportStart.
I think the problem was defining the handle at start of the application
in a class.
I tried now to define the handle local when I call the report dialog.
It's very slow but it seems to run.

FRBhote
India
Posts: 1233
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

sporadic error no data in detail block

Post by FRBhote » 24 Aug 2007, 08:09

 Posted by:  F R Bhote 

Looks like your handle is getting used for another statement at some
point...

Return to “td.reportbuilder”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests