ReportBuilder number format

Discussion forum about all things Report Builder (all versions).
J.Satow
Germany
Posts: 9
Joined: 13 Apr 2019, 20:28
Location: Germany

ReportBuilder number format

Post by J.Satow » 12 Oct 2009, 03:04

Hi All,

I have a problem with the number format in Report Builder. I wish on a German Windows system, the English number format to use in a report.

I get the error message, see picture.
Report Number Format.jpg
Has one an idea how I can do it?

NumberToStr + replace is not a solution -> the customer tears off my head off if I tell him this

Thanks,
Jörn
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Charlie
Canada
Posts: 646
Joined: 07 Mar 2017, 18:52
Location: Fredericton, New Brunswick, Canada

Re: ReportBuilder number format

Post by Charlie » 13 Oct 2009, 03:12

Hello,

Last I checked, seems to me the only formats available in report builder, at design time, are the formats allowed by the language settings in the O/S.

I haven't tried, this and can't see this working, but maybe it's possible to fool report builder: Set the language settings in the O/S so that you can get the formatting you want in report builder. Save the report template then reset the language settings in the O/S back to the normal choice. Run the report, and see if you get an error message or if the report just goes ahead and print the number out in the right format.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests