Report Builder crashes on some RTF content

Report bugs and possible workarounds.
Nils Jänicke
Germany
Posts: 413
Joined: 20 Sep 2017, 11:56
Location: Villingen-Schwenningen, Germany

Report Builder crashes on some RTF content

Post by Nils Jänicke » 08 Nov 2011, 11:49

Hi,

Sometimes reports are crashing when RTF content is to be printed. It seems to depend on the content.
Here I have a small test case. In the original report the RTF content (and the other data fields too) are coming from the database, I have created a testcase from a crashing issue by putting the RTF content directly as static RTF content into a new QRP and using four RTF documents the printing of the report crashes. Preview is ok and does not crash.

Please open the QRP and print it to a printer.

I've tested on Report Builder 6.0 SP 4 (from TD 6.0 SP4)

Please have a look on this issue as soon as possible

Nils

Nils Jänicke
Germany
Posts: 413
Joined: 20 Sep 2017, 11:56
Location: Villingen-Schwenningen, Germany

Re: Report Builder crashes on some RTF content

Post by Nils Jänicke » 08 Nov 2011, 11:53

Sorry, here's the file
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Nils Jänicke
Germany
Posts: 413
Joined: 20 Sep 2017, 11:56
Location: Villingen-Schwenningen, Germany

Re: Report Builder crashes on some RTF content

Post by Nils Jänicke » 08 Nov 2011, 12:10

This testcase is smaller. Only one line in one RTF and on printing the report builder crashes!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Nils Jänicke
Germany
Posts: 413
Joined: 20 Sep 2017, 11:56
Location: Villingen-Schwenningen, Germany

Re: Report Builder crashes on some RTF content

Post by Nils Jänicke » 08 Nov 2011, 12:26

I think the report builder crashes always on printing a RTF with only one line and without CR/LF at the end.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests