Wrong Design of Reportwindow when using SalReportView

Report bugs and possible workarounds.
OeavDev
Austria
Posts: 77
Joined: 15 May 2018, 11:18
Location: Vienna

Wrong Design of Reportwindow when using SalReportView

Post by OeavDev » 13 Aug 2014, 13:26

Hello.
My Problem is when i use an Office 2010 design for the application, the Default Window which opens with SalReportView when i use hWndNull has the default Design instead of the Office 2010 Design.
I tested it with other designs and there occurs no design error with the automatically generated Window from SalReportView.
I used the ReportBuilder to design the report.
I use TD 6,2 SP2 and if necessary i can upload s small application which i programmed for testing things.

Sorry for my english, i havent wrote a post in an english forum for a long time.

Best Regards Markus.

OeavDev
Austria
Posts: 77
Joined: 15 May 2018, 11:18
Location: Vienna

Re: Wrong Design of Reportwindow when using SalReportView

Post by OeavDev » 13 Oct 2016, 15:20

Any news on this case?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Igor Ivanovic
Site Admin
Site Admin
Croatia
Posts: 1420
Joined: 05 Mar 2017, 12:37
Location: Zagreb, Croatia

Re: Wrong Design of Reportwindow when using SalReportView

Post by Igor Ivanovic » 14 Oct 2016, 12:22

Sorry, I have no solution for you, but...
It is always good to upload a small repro case so the devs can quickly reproduce the problem.
Igor Ivanovic
Image

OeavDev
Austria
Posts: 77
Joined: 15 May 2018, 11:18
Location: Vienna

Re: Wrong Design of Reportwindow when using SalReportView

Post by OeavDev » 27 Oct 2016, 13:14

I don't think thats necessary, but nonetheless:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests