SalReportPrint+Field with border using Dynamyc LW fails-w32

Report bugs and possible workarounds.
ivano_osti
Brazil
Posts: 415
Joined: 17 Nov 2017, 20:02
Location: Itapira-SP, Brazil

SalReportPrint+Field with border using Dynamyc LW fails-w32

Post by ivano_osti » 11 Mar 2015, 16:12

Hi.

If you use a field with borders and the behavior line wrapping propertie of the field is "Dynamic", we will see problem if you print the .QRP with SalReportPrint() or SalReportPrintToFile().

See below that the QRP viewed with SalReportView works fine:
ReportView.JPG
See below that the QRP printed with SalReportPrint() or SalReportPrintToFile() has different result (in yellow):
BorderProblem.JPG
The problem happens with TD6.2 SP3r Build 43826.

REPROCASE attached.

Thank you.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

ivano_osti
Brazil
Posts: 415
Joined: 17 Nov 2017, 20:02
Location: Itapira-SP, Brazil

Re: SalReportPrint+Field with border using Dynamyc LW fails-w32

Post by ivano_osti » 16 Mar 2015, 18:58

Hi.

I just would like to say that I made a small reprocase but we have a lot of complex reports that are running with this problem in our customers.

I would greatly appreciate it if this were resolved.

Thank you.

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests