Sort a Table Window with M!Table

forum.sourcecode (2000-2005) & forum.td.sourcecode (2005-2010)
FRBhote
India
Posts: 1232
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

Sort a Table Window with M!Table

Post by FRBhote » 01 Jul 2008, 08:32

 Posted by:  F R Bhote 

Great stuff this M!Table.

Attachment: sort.zip

Rainer Ebert

Sort a Table Window with M!Table

Post by Rainer Ebert » 01 Jul 2008, 11:54

 Posted by:  Rainer Ebert 

Hi Feroz,

sure, great stuff!

See the attachement.

Rainer

Attachment: SortResize.apt

Asgard

Sort a Table Window with M!Table

Post by Asgard » 01 Jul 2008, 14:36

 Posted by:  Asgard 

M!Table bug not fixed yet

See sample

Attachment: MtblBuxNoFixed.zip

Krzysztof Dorko

Sort a Table Window with M!Table

Post by Krzysztof Dorko » 01 Jul 2008, 16:03

 Posted by:  Krzysztof Dorko 

Hi
I am not sure if this is a bug.
Maybe or maybe not.
I think since this (and maybe many others) "Undocumented flag" is not
working in M!Table you can only ask Michael to add this functionality to the
next version of his product. I will even not assume that it could be set up
in the same way (using SalTblSetColumnFlag), maybe M!Table function should
be used instead.
But I agree it could only increase the worth of M!Table.
thx
Kris

FRBhote
India
Posts: 1232
Joined: 09 Mar 2017, 05:32
Location: Hyderabad, India

Sort a Table Window with M!Table

Post by FRBhote » 02 Jul 2008, 08:19

 Posted by:  F R Bhote 

I didn't even know about MTblAutoSizeColumn !

micsto
Germany
Posts: 736
Joined: 07 Mar 2017, 16:07
Location: Germany

Sort a Table Window with M!Table

Post by micsto » 02 Jul 2008, 13:20

 Posted by:  Michael Stoll \(MICSTO\) 

This "bug" is fixed in the version which is currently in development (
1.9.6 ).
If you need a hotfix, please contact me via support mail address (
support@micsto.com )

Michael

Return to “td.sourcecode”

Who is online

Users browsing this forum: [Ccbot] and 0 guests