Solved bMenuBarAsRibbonBar BUG in 7.1.3

Report bugs and possible workarounds.
EWetzel
Germany
Posts: 32
Joined: 07 Mar 2017, 12:08
Location: Germany

bMenuBarAsRibbonBar BUG in 7.1.3

Post by EWetzel » 14 Jun 2019, 10:42

Hi,

in 7.1.3 is a bug with "bMenuBarAsRibbonBar".

It seems, the high of the Ribbon bar is also attached to the high of a Dialog box and form Window.
Form Windows as child of a mdi window seems ok, but form windows not inside a mdi window show the same bug.
DialogBox.png
Enrico
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

EWetzel
Germany
Posts: 32
Joined: 07 Mar 2017, 12:08
Location: Germany

Re: bMenuBarAsRibbonBar BUG in 7.1.3

Post by EWetzel » 17 Jun 2019, 09:52

Hi,

I must correct me.

For Form Windows it is not a bug it is a feature.
Opentext wrote: "The height of forms containing ribbon bars is now increased at run time to account for the height of the ribbon bar."
In the past I did this myself, but I don't reminded me on this.
That's why the height was now 2 times increased in my case.

For Dialog Boxes I think it is a bug, because they don't have a menu or Ribbon bar.

Enrico

EWetzel
Germany
Posts: 32
Joined: 07 Mar 2017, 12:08
Location: Germany

Re: bMenuBarAsRibbonBar BUG in 7.1.3

Post by EWetzel » 20 Jun 2019, 09:33

Hi,

I got a defect number from Opentext:

TD-24605 "No Menu Bar or Ribbon Bar For Dialog Boxes with "Accessories Enabled = "Yes""

Enrico

Dave Rabelink
Founder/Site Admin
Founder/Site Admin
Netherlands
Posts: 1292
Joined: 24 Feb 2017, 09:12
Location: Gouda, The Netherlands

Re: bMenuBarAsRibbonBar BUG in 7.1.3

Post by Dave Rabelink » 12 Sep 2019, 11:20

This has been fixed in TD 7.2
Regards,
Dave Rabelink

Image
Articles and information on Team Developer Tips & Tricks Wiki
Download samples, documents and resources from TD Sample Vault
Videos on TDWiki YouTube Channel

Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests