Solved Checking whether process is already running in TD 5.x

Discussion forum about all things Team Developer 5.x and 6.x
User avatar
benedikz
Czech Republic
Posts: 14
Joined: 04 Nov 2021, 06:03
Location: Šumperk, Czech Republic

Checking whether process is already running in TD 5.x

Post by benedikz » 03 Dec 2021, 07:13

Hello there everyone,

I have been searching for a possibility to check whether a certain process is running via code in Team Developer 5.x. Are there any good internal functions for this (I found none, sadly) or would you recommend any third-party solution, libraries? Thank you for any ideas or hints! :)

Dave Rabelink
Founder/Site Admin
Founder/Site Admin
Netherlands
Posts: 3388
Joined: 24 Feb 2017, 09:12
Location: Gouda, The Netherlands

Re: Checking whether process is already running in TD 5.x

Post by Dave Rabelink » 03 Dec 2021, 10:27

Regards,
Dave Rabelink

Image
Articles and information on Team Developer Tips & Tricks Wiki
Download samples, documents and resources from TD Sample Vault
Videos on TDWiki YouTube Channel

User avatar
benedikz
Czech Republic
Posts: 14
Joined: 04 Nov 2021, 06:03
Location: Šumperk, Czech Republic

Re: Checking whether process is already running in TD 5.x

Post by benedikz » 03 Dec 2021, 12:23

Thank you Dave, that is a great sample! :D

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest